Effects Of Fast Food On Your Health Essay In Wikipedia Short Essay My Pet Parrot Essays In Ecocriticism Pdf Free The Benefits Of Cycling In The City Essay Analytical Essay On Short Fiction

Jęczmień

mockupy_1080x1080_pozadi_bile_pl_15831479307061_550x660_tt_90

Jęczmień Green Ways to doskonała superżywność. Stworzyła ją przyroda, a my tylko delikatnie ją przetworzyliśmy. To ekstrakt biologicznie czynnych substancji, który dostarczamy w praktycznej i przyjaznej dla użytkownika formie. 

Surowiec suszymy w najwyższej jakości suszarce, w maksymalnej temperaturze 31oC. Dzięki temu Jęczmień Green Ways jest wciąż „żywy”, świeży i zachowuje wartości odżywcze.

Stosowanie i wskazane dzienne spożycie

Zalecana dzienna dawka Jęczmienia Green Ways dla dorosłego człowieka to jedna łyżka. Przy obciążeniu, ilość Jęczmienia można zwiększyć. 

W zasadzie nie grozi nam przedawkowanie napoju z Zielonego Jęczmienia (podobnie, jak w przypadku spożycia zielonych soków). 

Produkt należy przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu, a do jego przygotowania używać zimnej lub letniej, niegazowanej wody. Napój należy pić zależnie od możliwości, najlepiej na czczo. Gęstość można regulować według smaku i potrzeb. 

Jęczmień Green Ways to produkt całkowicie naturalny, dlatego jego smak lub zapach nie muszą być zawsze takie same. Zależą bowiem od warunków uprawy (pora roku, temperatura, wilgotność, światło słoneczne, skład gleby i inne).

Użyteczność Jęczmienia Green Ways

Jęczmień Green Ways to enzymatyczny eliksir pełen życia. Proszę sobie wyobrazić młodą roślinkę trawy jęczmiennej, jak kiełkuje, przebija twardą skorupę ziemi i rośnie w górę ku słońcu. 

Ten świadomy celu, młodzieńczy organizm jest zbierany w okresie swojego rozkwitu. Jest przetwarzany w momencie, gdy zdążył już zaczerpnąć olbrzymie ilości substancji odżywczych i energii z ziemi, wody, powietrza i słońca. 

Te podstawowe elementy są naturalnie przetwarzane w substancje bardziej kompleksowe, wykorzystywane później w wyższym łańcuchu pokarmowym, a zatem także przez nas.

Hans Günter Berner w książce „Głodowanie nad pełnym garnkiem” opisuje sytuację, w której człowiek, który je do syta, umiera z niedożywienia, ponieważ karmi się „głodowymi” roślinami, jakie wyrosły na wyczerpanej ziemi. Jak widać – nadmiar złej jakości pożywienia nie przynosi naszemu ciału korzyści, ale szkodę. 

Dlatego w odniesieniu do Zielonej Żywności Green Ways dbamy o przestrzeganie dwóch zasad. Pod uprawy wybieramy tylko miejsca bogate w substancje odżywcze, a do przetwarzania produktu – zaawansowane technologie, które zapewniają zachowanie wszystkich wartości odżywczych.